Melon m/seranoskinke & Bruchetta

til 20 kuverter

40 skiver melon (Honning)(26 skiver af 1/1)
40 skiver Seranoskinke (10-12 kuverter pr 400g)
40 skiver flutes (30 skiver pr. flutes)
Grøn pesto (basilikum) (ca. 100 kuverter pr. glas)
1 bundt frisk basilikum (pr. 30 kuverter)
10 tomater
2 bøtte feta a 175 g
1 glas sorte oliven uden sten (170g drænet kalamatas oliven u/sten)
3 fed hvidløg, salt, peberSkær flutene ud i passende skiver og smør et let lag pesto på alle skiver.
Finsnit de resterende ingredienser og miks dem i en skål. Læg en lille portion på hver skive brød.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10. min.
Melonen skrælles og skæres i skiver på tværs. anrettes med 2 skiver skinke.


Monday the 18th. PointLink.