MARINERET HELSTEGT MØRBRAD.

Rødvin, Provence miks, salt, peber
Mørbradene pudses af og kommes i en stor pose sammen med Provence miks og salt og peber og rødvin. Lægges på køl til næste dag.
Tages ud brunes på grill pande og steges færdig i ovnen ca. 10 - 15 minutter.

NYE KARTOFLER M. HAKKET PERSILLE
200 g kartofler pr. kuvert

Jordbærsalat til 23 kuverter

2 Bakker blandet salatmix 
2 bundter forårsløg
2 bakker jordbær
2 bøtter feta i minitern (350g)

1 poser salatnøddemix pr 15 kuverter

Dressing til 40 kuverter

1 dl olivenolie, 1 dl hvid balsamico eddike, 1 dl acasiehonning. Røres sammen og smages til med salt og peber.

Svampesauce.

Champignon, 
svampesauce,
mælk og fløde


Monday the 18th. PointLink.