Kalvesteg a la Provence. m/bønnesalat

200 gr. kalvecuvette pr. kuvert steges rosa.
Afpudses, krydres med salt og provence miks. og steges til en kerne temp. på 56 grader

Bønnesalat m/Artiskokker, cherrytomater og oste terninger.
til 40 kuverter. 150 g pr kuvert.
2500 g bønner. 1 ds. Grillede Artiskokker, 400 g rødløg (ca. 4 stk.) 4 hele rød peber, 500 g Oste terninger. 125 g solsikkekerner, 1 kg cherrytomater
Dressing: 6 spsk.(40g Olivenolie) 6 spsk.(70g hvid Vineddike) Havsalt.
Rist solsikkekernerne på en tør pande med salt, indtil de er gyldne. Rør i dem undervejs, så de ikke brænder på.
Pil løget og skær det og peberfrugten i tern. Skær tomaterne i ¼ både.
Skær bønner og artiskokkerne i mindre stykker kom dem i en skål, og bland dem sammen med løg, peberfrugt oste tern og tomater. Kom dressing på. Drys de ristede solsikkekerner på ved serveringen

Salt bagte kartofler
250 gr. små fine kartofler pr. kuvert, vendes med olivenolie og drysses med groft salt, bages i ovn ved 225 grader i 25-30 minutter. Og serveres straks.

Bordelaise sauce til ca. 40
4 stk. løg hakkes, 500 g champignon hakkes og ristes i 250 g smør, kom ca. 200 g mel i, bag op tilsættes 1 fl. rødvin og 2 liter oksebouillon, /sky fra stegene. smages til med salt og kulør


Monday the 18th. PointLink.