Entrecote med nøddesmør, melonsalat og nye kartofler

30 kuverter Melonsalat

3 x 175 gr.  feta

2 stk. icebergsalat

4 bunder radiser

5 stk. honning melon

2 rødløg

ristede pinjekerner

salt og groft peber

Rens og skær radiserne i skiver, skær melonen i små tern, snit salaten i tern, skær rødløg i små tern

Bland fetaost, radiser, melon, salat og rødløg i en skål. Dryp citronsaft og olivenolie over. Krydr med salt og peber.

Rist pinjekernerne og drys dem over salaten ved servering.

 

Nødde smør: 250 gr. smør pr. 8 kuverter.

Bland 1½ kg smør med 2 spsk. hakket persille, ½ bak. karse, 1 tesk. tørret estragon og 100 g. hakkede nødder og sprøjt dem i toppe, som kommes på en citronskive, der lægges på entrecoten ved serveringen.

 

Der serveres nye kartofler der er drysset med friske krydderurter af. hakket persille, hakket dild og hakket karse.


Monday the 18th. PointLink.