Cowboy kotelet med bagt kartoffel, coleslaw og grillet tomat

En kotelet pr. pers. + 1 bagt kartoffel med smør, drysset med paprika (husk teske i kartoflen). 125 g. coleslaw pr. pers. + ½ grillet tomat
Koteletten  grilles på begge sider på åben grill, til den tager farve (er forstegt ).
Kartoflerne forkoges og bages i ovnen. Sættes i varmekasse.

Coleslaw: (6 pers.)  
½ kg. Spidskål fintsnittes, 150 g. gulerødder rives, 1½ stilk blegselleri rives. Blandes og vendes med 2 dl. cremefraiche 18 %.  3 spsk. Eddike røres sammen med 1½ spsk. Sukker og vendes i blandingen.

 

Grillet tomat:
½ tomat pr. Pers. Tomaterne halveres og blomsten skæres fra. Drysses på skærefladen med herpes de Provence. Grilles ca. 5 min i ovnes ved 200 g.


 
Tuesday the 18th. PointLink.