2015 Forestilling - Fed Rock

fedrockposter 600w

 

KOMEDIE MED SHU-BI-DUA-SANGE


Herlige sange, musik, der svinger, skægge optrin og lidt alvor for eftertanken er den sceniske cocktail, Søndersø Amatørteater Gruppe (SAG) serverer for publikum i første halvdel af november.

SAG's efterårsforestilling, "Fed rock og stærk tobak i Sorgenfri", er en sjov og varm komedie, hvor stykkets musikalske "motor" er Shu-bi-duas sange. SAG har samlet et nordfynsk band, bestående af Christian Møller Bjørk Olsen (klaver), Kasper Egel Andersen (guitar), Mads Boe Højvang (trommer) og Nicolaj Abildgaard Klausen (bas), og denne dygtige kvartet vil bakke skuespillerne op, så Shu-bi-duas kære, kendte ørehængere får den klang og fylde, de fortjener.

Handlingen foregår på det psykiatriske behandlingssted, Sorgenfri. Her møder publikum en række skæve eksistenser, der har det tilfælles, at de lever i deres egen verden og virkelighed. Det gælder bl.a. den fallerede rock-Mama, der er overbevist om, at et stort comeback venter lige om hjørnet, det gælder verdensmanden Madsen, som i egen selvforståelse kun er på Sorgenfri for at slappe lidt af, inden han igen skal ud og boltre sig i storfinansen, og det gælder især den imaginære internationale stjerneskuespiller Düregaard, kaldet Von Dü.

Otte SAG-skuespillere fremstiller de to behandlere og seks patienter, som publikum både vil more sig over og komme til at holde lidt af.

"Fed rock og stærk tobak i Sorgenfri" er en delvis "hjemmeproduktion". Det er skrevet af SAG's René Maaløe i samarbejde med Tinna Vibæk, Jannik Vibæk og Bo Østerhåb. Stykket blev i 2014 med succes opført af Stige Amatørscene. I SAG's udgave har René Maaløe en mindre rolle, og han står desuden for instruktionen sammen med Sara Pommersgaard.

"Fed rock og stærk tobak i Sorgenfri" har premiere i Borgerhuset fredag 6. november, og der er yderligere fire opførelser: Lørdag 7., torsdag 12., fredag 13. og lørdag 14. november. Herrehuset/Din Tøjmand i Søndersø (64891184) står som sædvanlig for billetsalg og madbestilling. Til generalprøven torsdag 5. november inviteres kommunens pensionister til halv billetpris.


Forestilling 2015 Fed Rock Pressefoto

 

NQ3A5723 600w

 

 


Forestilling 2015 Fed Rock Foto

 

NQ3A6279

 


Forestilling 2015 Fed Rock video

 

NQ3A6015

 

 

 

Saturday the 20th. PointLink.