2016 Det skarpe øje

Det Skarpe Øje
  
Plakat-Det-skarpe-øje-w400I forestillingen "Det skarpe øje" kommer I, som publikum, med på en spændende tur igennem Hotellet "The Happy Life" og personerne, som har deres gang på hotellet. Publikum får i denne forestilling brug for netop et skarpt øje, når der på humoristisk vis udspiller sig større og mindre dramaer på luksushotellet.

To snedige unge kvinder, en forfatter med skriveblokering og en velhavende enke er blandt karaktererne som I vil møde i forestillingen.

Som debuterende instruktør har det været en stor fornøjelse at arbejde med denne forestilling. Ikke alene er manuskriptet velskrevet og morsomt, men også skuespillerne er gået til opgaven med godt humør og stort gå-på-mod. Derudover har det været en fornøjelse at arbejde sammen scenefolkene, kostume-"pigerne" og alle de andre i SAG, som har gjort det muligt for mig at præsentere forestillingen "Det skarpe øje".

Læn jer let tilbage, men ikke for meget. Hold øjne og ører parate til en dejlig fortælling med godt skuespil og gode melodier, som med garanti vil høres igen og igen i jeres hoveder, også når I er kommet hjem.

 


 

 Det skarpe Øje video
 
NQ3A7342-w400
 

Der skarpe Øje pressefoto
 
NQ3A7315-w400
 

Der skarpe Øje forestillingfoto
 
NQ3A7304-w400
 
 
Saturday the 20th. PointLink.