Vil du være med?


Revy 2014 pressefotoNår vi spiller forestillinger foregår en stor del af arbejdet bag scenen. Eller i køkkenet, eller med at servere for publikum. Når skuespillerne øver får de hjælp af kostumefolkene, regifolkene, frisør og makeupfolkene. Og når vi øver på scenen sørger lys & lydfolkene for, at det både kan ses og høres.

Du kan selv vælge, fra forestilling til forestilling, om du vil spille med, om du vil servere, stå i bar, lave mad, sy kostumer, spille klaver eller måske "bare" skaffe en papegøje til Folk og røvere i Kardemommeby.

Imellem vores forestillinger holder vi kurser i alt indenfor teater. Vi har sangkurser, makeupkurser, tekstkurser og meget mere. Til vores 2001 forestilling, De 3 Musketerer, havde vi sågar et stunt & fægtekursus.

Sagt på en anden måde: Vi hygger os i alle kroge af SAG og du er velkommen til at være med. Du kan få informationer om foreningen ved at kontakte et bestyrelsens medlem.

Som nyt medlem er man kontingentfri i det halvår, man melder sig ind. Kontingentet er i øjeblikket kr. 200 årligt. Det opkræves á to gange. Når du har meldt dig ind i foreningen, vil du i løbet af få dage modtage en "startpakke" med en lille velkomst, samt forskellige oplysninger om foreningen. - Vi ses i SAG! -
'
Henvendelse kan ske til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Skriv navn, adresse og telefonnummer.

Tuesday the 18th. PointLink.