Tortillas med spicy kylling og cheddardost

Rucula salat: 5 g. Pr. Kuv. formentlig min 20 kuverter pr bakke
Salsa dip: KiMs Salsa Dip Medium 25 g. pr.kuv. 
Aioli: Mayonaise rørt op med hakket hvidløg og kaffefløde. 500g mayonnaise til 40g hakket hvidløg og ¼ ltr kaffefløde. 30 g. pr. kuv. 
Tortilla Chips saltede lægges på tallerknen ca. 15 g. pr kuv

En Torillapandekage smøres med meget tyndt lag salsa dip, (ca. en lille spskf.) og drysses med ca. 60 g. revet cheddar ost, og rulles om ca. 100 g. kyllingekebab. Pandekagen deles i 3 kuv. Sættes på en bradepande og varmes igennem i ca. 3 min ved 200 gr. Anrettes på tallerkner på ruculablade sammen med aioli, salsa dip og tortilla chips.


Tuesday the 18th. PointLink.